Piano Rocks VI


Data și ora:
Gazdă:
Sala Thalia, Sibiu, Romania

Despre

Povestea ”Piano Rocks” continuă și anul acesta, cu ediția numărul șase.
Așa cum a obișnuit publicul în fiecare an, Piano Rocks va propune ceva inedit și de această dată, arată organizatorii. Alături de Monica Florescu (pian), dansatori de la Teatrul de Balet Sibiu și cvartetul ”Ilia”, anul acesta pe scenă vor urca 16 invitați speciali. Mai exact 16 membri din Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca.

Programul va cuprinde, ca de obicei, adaptări ale unor piese rock cunoscute. Și această ediție va fi transmisă live, pe internet pe facebook.com/PianoRocksSibiu.

Spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu acordurile pianului, Piano Rocks propune sibienilor un set de secvenţe muzicale foarte cunoscute, din repertoriul pop-rock naţional şi internaţional semnate de Queen, The Beatles, Michael Jackson, Rammstein, Metallica, Phoenix, Led Zeppelin sau AC/DC, secvențe care au fost adaptate pentru interpretare pianistică și vor fi prezentate publicului într-un mod inedit.

”Evenimentul o va avea protagonistă și în acest an pe pianista Monica Florescu. Nota inedită a acestei ediții o constituie înlocuirea tradiționalului invitat special – de regulă un solist vocal din sfera muzicii pop/rock românești – cu membrii unui cor profesionist: Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca. Alături de ei, pe scenă vor mai urca dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și Cvartetul ”Ilia” Sibiu”.

Fotografii