Pierduți în Paris la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus propune cinefililor sibieni o comedie franțuzească burlească, PERDUȚI ÎN PARIS, un film de Dominique Abel și Fiona Gordon, binecunoscuți pentru universul și limbajul lor unic, dominat de personaje inspirate din filmul mut și desenele animate. PIERDUȚI ÎN PARIS este o comedie savuroasă despre trei indivizi pierduți, lipsiți de orice confort sau familiaritate, care se luptă unul cu altul sau vin unul în ajutorul celuilalt. Filmul folosește umorul pentru a vorbi despre lucruri esențiale precum moartea, libertatea de a alege, singurătatea și solidaritatea. Proiecția va avea loc miercuri, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Fiona ajunge la Paris pentru prima dată, pentru a-i veni în ajutor mătușei sale Martha, căreia vârsta înaintată și miopia îi joacă feste. Este începutul unei curse nebunești, la care se autoinvită Dom, locuitor al străzii, pe cât de egoist, pe atât de incapabil în a-și exprima sentimentele.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Cine Europa.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line.