Pinocchio #2


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 25 octombrie 2015, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------------------------------

PINOCCHIO
de Costel Popovici, după Carlo Collodi

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár
SCENOGRAFIA: Anca Dumitru Chirulescu
ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Petre Manzur
în DISTRIBUŢIE: Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea, Andrei Hansel

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

durata: 60 min.

**
Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian, este autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” (ro.: „Aventurile lui Pinocchio”). Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Să nu-l uităm însă şi pe greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează şi asupra voastră, dragi copii, şi vă îndeamnă să fiţi buni şi ascultători.
„Pinocchio” a fost tradus în mai toate limbile moderne şi este una din cele mai îndrăgite cărţi pentru copii ale literaturii mondiale.
**

Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro