Pinocchio // spectacol în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Donnerstag / joi
26. Januar / ianuarie
18:30 Uhr / ora 18:30
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------------
spectacol în limba GERMANĂ
/ eine Vorstellung in deutscher Sprache
----------------------------------------
PINOCCHIO
von / de Costel Popovici, nach den / după Carlo Collodi, Übersetzung von / traducere de Lilly Krauss-Kalmár

REGIE / REGIA: Lilly Krauss-Kalmár; BÜHNENFASSUNG / SCENOGRAFIA: Anca Dumitru Chirulescu; MUSIKUNTERMALUNG / ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Petre Manzur; BESETZUNG / în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Daniela Dragomir, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Nicolae Suciu;

Altersempfehlung: +3 Jahre / spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Dauer / durata: 60 min.

**
Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian, este autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” (ro.: „Aventurile lui Pinocchio”). Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Să nu-l uităm însă şi pe greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează şi asupra voastră, dragi copii, şi vă îndeamnă să fiţi buni şi ascultători.
„Pinocchio” a fost tradus în mai toate limbile moderne şi este una din cele mai îndrăgite cărţi pentru copii ale literaturii mondiale.

**
Ticketpreis: 7 lei (allgemeiner Tarif) / Preţ bilet: 7 lei (tarif unic)

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro