PINOCCHIO // spectacol în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 28 aprilie, ora 18:30
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------------------------
în ultima zi de joi din fiecare lună avem program special destinat copiilor şi tinerilor vorbitori de limba germană!

PINOCCHIO

de Costel Popovici
după Carlo Collodi
traducere de Lilly Krauss-Kalmár

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár
SCENOGRAFIA: Anca Dumitru Chirulescu
ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Petre Manzur
în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Daniela Dragomir, Andrei Hansel, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Nicolae Suciu

SPECTACOL ÎN LIMBA GERMANĂ
recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 60 min.

**
Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian, este autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” (ro.: „Aventurile lui Pinocchio”). Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viață şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Să nu-l uităm însă și pe greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează şi asupra voastră, dragi copii, şi vă îndeamnă să fiţi buni şi ascultători.
„Pinocchio” a fost tradus în mai toate limbile moderne şi este una din cele mai îndrăgite cărţi pentru copii ale literaturii mondiale.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro