PLASTILINĂ comestibilă | Atelier Magic Hands Studio


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Atelier de creaţie * Plastilină comestibilă *

sâmbătă, 30 mai, ora 14:30 și ora 16:30
vârsta recomandată: 4 - 8 ani
durata: 1 h 30 min.
preţ bilet: 14 lei

Creativitatea se naște din simplitate și... lipsa de reguli. Şi ce poate fi mai simplu și mai distractiv decât plastilina?

Prietenii de la Magic Hands Studio ne ajută să implicăm copiii într-o nouă aventură și să facem plastilina de casă, non-toxică și chiar comestibilă, un instrument de joacă. :) (totuși nu o facem să o mâncăm)!

Plastilina este un accesoriu de nelipsit al jocului liber la copii, așadar vă invităm la câteva ore de joacă fără reguli!

Coordonator: Anda Suciu - Magic Hands Studio

Înscrierile la atelier se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 (maxim 10 participanţi/atelier).

**
Atelierele Magic Hands Studio solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi ce au la bază fundamentul artistic şi imaginativ. Copiii îşi dezvoltă încrederea în sine şi deprind aptitudini de comunicare şi relaţionare în mod natural, prin forţe proprii.

La fiecare întâlnire din cadrul atelierelor copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilităţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică.

Fiecare temă se bazează pe joc dar şi pe elemente educative, astfel copiii fac cunoștinţă cu ideea de reciclare, îţi dezvoltă imaginația şi simţul practic, sunt implicaţi în proiecte de grup şi descoperă cât de amuzant poate fi lucrul în echipă.

Nu vă promitem că o să formăm un mic Picasso sau Brâncuşi, însă cu siguranţă după fiecare întâlnire cu echipa Magic Hands Studio şi Teatrul Gong, copiii vor fi mai fericiţi şi îmbogăţiţi spiritual.

Vă aşteptăm cu drag!

www.teatrulgong.ro
www.magichandstudio.ro