Plimbare la Rosengarden


Despre

Clubul de Turism Alpin Măgura Cisnădie, vă invită pe data de 31.03.2018 la o ieșire în aer liber. O tură relativ usoară în care dorim să atingem Vf. Măgura(1304) și să vă facem cunoscut Refugiul Rosengarden din Munții Cindrel.
Locul de întalnire este Parcul din fosta autogara(magazinul Fieru) din Cisnădie ,la ora 9:00. Traseul va fi : Cisnădie-Poteca Vânătorului-Refugiul Măgura-Vf. Măgura-Rosengarden-Cisnădioara-Cisnădie. Durata traseului va fi de 6-7 ore cu pauze incluse. Pentru cine dorește se poate rămâne la Refugiul Rosengarden(momentan refugiul este in renovare , dar se poate locui ) unde se vor face diferite activități montane.
Echipamentul necesar pentru tura de 1 zi : rucsac, bidon apa,sandwich,gustare,geaca ,manuși,bocanci
Echipamentul necesar pentru tura de 2 zile:apă,gustare,geacă,haine schimb ,mâncare pentru 2 zile,bocanci opțional sac de dormit.
Gradul de dificultate este unul ușor-mediu.Se adresează persoanelor peste 16 ani , cei sub 16 ani trebuie sa fie însoțiți de părinți. Tura are ca scop promovarea turismului alpin,oportunitatea tinerilor de-a desfășura activități sănătoase în aer liber,oportunitatea de-a ne cunoaște și a vă prezenta proiectele noastre.
* Deoarece locurile de dormit la Refugiul Rosengarden, sunt limitate, vă rugăm să vă confirmați prezența până la data de 28.03.2018 la numerele de telofon :
Tatu Monica- 0748552066
Ilieși Marius 0747500049 sau într-un mesaj privat .
Nu se percepe taxă de înscriere ,dar orice donație este bine-venită.
Vă așteptăm!