Povestea celor trei purceluşi..care sunt patru// 2 reprezentaţii


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 18:00
Duminică, 9 octombrie, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------

POVESTEA CELOR TREI PURCELUŞI...CARE SUNT PATRU
poveste reinventată de Éva Lábadi-Megyes

REGIA: Éva Lábadi-Megyes
SCENOGRAFIA: Dio Zoltán
MUZICA: Cári Tibor
EFECTE SPECIALE: Mircea Chiu

în DISTRIBUȚIE: Hansel Andrei, Jenö Major, Daniel Neagu, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler

3+ | spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 50 min.

**
În clasa purceluşilor constructori, Ginger, Edgar, Bruno şi Candid se remarcă ca fiind cei mai mândri absolvenţi la festivitatea de înmânare a diplomelor. Singura lor preocupare este să construiască case din materiale naturale şi parcuri pentru copii, în locul marilor construcţii profitabile precum Cazinoul lupului cel rău, Mr. Wolf.
Harnici şi puşi pe treabă, cei trei purceluşi (Edgar, Bruno şi Candid), care de fapt sunt patru (împreună cu purceluşa Ginger) încep construcţiile caselor, numai bune pe timp de iarnă, când lupul va fi de 1000 de ori mai puternic, mai bogat şi mai înfometat.
În zadar dărâmă lupul casele purceluşilor construite din paie sau lemn, că în cele din urmă sfârşeşte împietrit de răutate, iar purceluşii îşi găsesc salvarea în casa construită de Edgar, din cărămidă, cu acoperiş din ţiglă.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro