Povestea celor trei purceluşi care sunt patru


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 14 februarie, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
--------------------------------------------------------------
POVESTEA CELOR TREI PURCELUŞI...CARE SUNT PATRU
poveste reinventată de Èva Lábadi Megyes

REGIA: Èva Lábadi Megyes
SCENOGRAFIA: Dio Zoltán
MUZICĂ: Cári Tibor
EFECTE SPECIALE: Mircea Chiu
în DISTRIBUȚIE: Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Andrei Hansel, Claudia Stühler, Daniel Neagu

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 50 min.

**
În clasa purcelușilor constructori, Ginger, Edgar, Bruno și Candid se remarcă ca fiind cei mai mândri absolvenți la festivitatea de înmânare a diplomelor. Singura lor preocupare este să construiască case din materiale naturale şi parcuri pentru copii, în locul marilor construcții profitabile precum Cazinoul lupului cel rău, Mr. Wolf.
Harnici și puși pe treabă, cei trei purceluși (Edgar, Bruno și Candid), care de fapt sunt patru (împreună cu purcelușa Ginger) încep construcțiile caselor, numai bune pe timp de iarnă, când lupul va fi de 1000 de ori mai puternic, mai bogat și mai înfometat.
În zadar dărâmă lupul casele purcelușilor construite din paie sau lemn, că în cele din urmă sfârșește împietrit de răutate, iar purcelușii își găsesc salvarea în casa construită de Edgar, din cărămidă, cu acoperiș din țiglă.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro