Povestea Chitarei (III) la Sibiu

Concert  |  Teatru

Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Despre

Ultima parte a trilogiei de teatru-muzical „Povestea Chitarei” - #EPILOG se joacă la Sibiu vineri, 23 noiembrie, la Oldies Pub - Live Music.

Vă invităm să ducem povestea lui Albert mai departe, alături de puștii din trupa Revolver, care ne vor pune sângele în mișcare cu metalul lor venit direct din cosmos.

🏷️ Biletele sunt disponibile pe Kompostor.ro - kompostor.ro/8753 la prețul de 25 de lei, dar se găsesc și fizic la Agenția Teatrală și Librăria Humanitas.

___

Se spune că la un moment dat a existat un copil pe nume Albert care visa să trimită o chitară în cosmos. Poate că ați auzit de povestea lui. Ei bine, noi am fost destul de sceptici la început. Cum naiba să trimiți o chitară în cosmos? Dar totuși se pare că e posibil. Se poate trimite orice în cosmos. Dacă ai bani, bineînțeles. Alchimistul urban Grigorovici avea dreptate. Orice se poate cu bani. Dacă ai destui bani poți trimite chiar și mașini în cosmos. Elon Musk a trimis una, anul acesta în 6 februarie. A fost mare tam-tam atunci. Nimeni n-a înțeles de ce? Adică Albert chiar avea motive să trimită chitara în cosmos pentru că ea conținea toate sunetele din univers și el voia să salveze această chitară. Dar Elon Musk, ce naiba a avut cu mașina aia? A vrut să o salveze? Sau să ne salveze pe noi de mașini ca să putem cânta mai mult? Să nu ne mai aruncăm banii pe mașini, ci pe chitări sau chitare. Să fie asta oare? Probabil. Oricum, fără muzică nimic nu e posibil.

Haris (14 ani, toboșar în trupa Revolver): „Nu mi-aș putea imagina o zi în care să nu ascult muzică sau să nu cânt. Sunetele muzicii mă însoțesc în aproape toate activitățile mele.”

___

Distribuția:
Andrada Grosu
Claudiu Fălămaș
trupa Revolver

Punere în scenă:
Bogdan Sărătean

Texte de Flaviu Suhastru

___

Un spectacol produs de Asociatia Culturala PLAY cu sprijinul BIS Teatru.

Proiect co-finanțat de AFCN.