Povestea lui Rapunzel // reprezentație extra 18 martie


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Rapunzel revine pe scena Teatrului Gong într-o extra reprezentație de la ora 11:00, după ce toate biletele pentru spectacolul de la ora 18:00 au fost epuizate săptămâna trecută.

Sâmbătă, 18 martie, ora 11:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
------------------------------------------
POVESTEA LUI RAPUNZEL
după Fraţii Grimm

REGIA, SCENARIU ŞI ILUSTRAŢIA MUZICALĂ*: Gavriil Pinte; SCENOGRAFIA: Roxana Ionescu; ASISTENT SCENOGRAFIE: Adrian Vlad Răzvan; în DISTRIBUŢIE: Páskuy Angela, Claudia Stühler, Jenö Major, Paul Bondane, Daniel Neagu, Raluca Pavel (voce), Gavriil Pinte (voce);
*muzică de Franz Schubert şi o arie de G.F. Händel

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
durata: 50 min.

**
Spectacolul ilustrează prin jocul păpușarilor povestea fetei cu părul prelung care avea să ajungă în grija unei vrăjitoare rele. La doar 12 ani, Rapunzel este închisă de vrăjitoare într-un turn înalt şi izolat, fără uși și fără scări, pentru a o ține departe de oameni și a o feri de răutățile și tentațiile lumii. Nimeni nu putea ajunge la ea. Spunându-i de fiecare dată Rapunzel, odor frumos, Aruncă-ți părul în jos, vrăjitoarea era singura care putea urca astfel în turn, până într-o bună zi, când un prinț avea să îi audă cântecul înduioșător și să încerce să îi redea libertatea. Oare avea să reușească?

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro