Povestea lui Rapunzel // spectacol în avanpremieră


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------
POVESTEA LUI RAPUNZEL ★ AVANPREMIERĂ ★
după Fraţii Grimm

REGIA, SCENARIU ŞI ILUSTRAŢIA MUZICALĂ*: Gavriil Pinte SCENOGRAFIA: Roxana Ionescu
ASISTENT SCENOGRAFIE: Adrian Vlad Răzvan
în DISTRIBUŢIE: Angela Páskuy, Claudia Stühler, Paul Bondane, Jenö Major, Daniel Neagu, Raluca Pavel (voce), Gavriil Pinte (voce).

spectacol în limba română
recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
durata: 50 min.

**
Teatrul pentru Copii și Tineret Gong prezintă luna aceasta, în premieră, povestea frumoasei Rapunzel în limba română. Spectacolul ilustrează prin jocul păpușarilor povestea fetei cu părul prelung care avea să ajungă în grija unei vrăjitoare rele. La doar 12 ani, Rapunzel este închisă de vrăjitoare într-un turn înalt şi izolat, fără uși și fără scări, pentru a o ține departe de oameni și a o feri de răutățile și tentațiile lumii. Nimeni nu putea ajunge la ea. Spunându-i de fiecare dată Rapunzel, odor frumos, Aruncă-ți părul în jos, vrăjitoarea era singura care putea urca astfel în turn, până într-o bună zi, când un prinț avea să îi audă cântecul înduioșător și să încerce să îi redea libertatea. Oare avea să reușească?

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil. Spectacolul se repetă, în premieră, şi duminică, 29 ianuarie, de la ora 11:00.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro