Povestea soldatului, cu Florin Coșuleț


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Evenimentul finalului de an. Numai la Atrium.
Luni, 21 decembrie 2015 vom asista în premieră absolută la un spectacol cu actorul FLORIN COȘULEȚ: “Povestea soldatului”.
Iată că îndrăgitul actor, cunoscut de pe scena Teatrului Național “Radu Stanca”, revine în localul nostru cu un spectacol nou-nouț. Ce bucurie!
Cel mai longeviv spectacol alternativ sibian („Nimeni nu știe ce e în inima mea”), fabulosul one-man show marca Florin Coșuleț este pus pentru moment la păstrare.
Luni, 21 decembrie, actorul Florin Coșuleț se va metamorfoza sub ochii noștri, devenind rând pe rând soldat, povestitor, diavol. Pentru ca în final să regăsim împreună OMUL dinlăuntrul nostru.
Modul ideal de a încheia anul teatral la Atrium Cafe Bistro & Art!

“Povestea soldatului”
Un spectacol cu Florin Coșuleț
După un text de Charles F. Ramuz (Traducere de Hermine Cîmpean)
Muzica: Igor Stravinski
interpretată live de:
Raluca Stratulat - vioară
Ciprian Dancu -clarinet
Mihai Murariu - pian

Luni, 21 decembrie 2015, ora 21.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16, rezervări tel. 0723287486
Preţ bilet: 20 lei
Un eveniment marca BIS TEATRU & Atrium Cafe Bistro & Art
“Stravinski, Ramuz, pian, vioară, clarinet, gânduri scrise, diavoli ce cumpără, oameni ce vând, ce se vând, ușor, banal, stupid. Apoi disperarea răscumpărării; uneori o viață,uneori generații. Vorbim despre asta,iar când vorba nu mai ajunge discuția trece în tărâmul muzicii. Apoi când marea se adâncește, o insulă de cuvinte te ajută să reintri în poveste, apoi muzică și totul devine personal, apoi...fiecare cu viața lui, cu sufletul lui; poate salvat pentru o seară”. Florin Coșuleț