Poveşti de iarnă // Atelierul de creat poveşti


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 13 ianuarie, orele 10:00 şi 12:00
---------------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: POVEŞTI DE IARNĂ

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Reluăm sezonul atelierelor de creaţie din fiecare sâmbătă la Teatrul GONG, cu unele dintre cele mai frumoase poveşti, poveştile de iarnă. În cadrul unui mic teatru de păpuşi, pe care fiecare copil va învăţa cum să-l construiască şi să-i dea viaţă, vom povesţi împreună cu Diana Ribana despre vacanţa de iarnă şi alte poveşti hazlii cu personaje specifice iernii.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro