Povești desenate


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Dragi şi minunaţi părinţi,*

deoarece poveştile au alt gust într-o librărie, iar copiilor le place să se exprime prin desen, dăm startul unor întâlniri minunate pentru copiii dumneavoastră. Ce se va petrece?:) Copiii vor asculta fragmente palpitante din cărţi potrivite vârstei lor, cărţi de aventuri, cărţi fantastice, basme, poveşti mai vechi şi mai noi, după care vor fi încurajaţi să-şi exprime părerea în legătură cu cele auzite – ce le-a plăcut, ce nu le-a plăcut, ce au simţit – duuuuupă care :), pornind de la personajul central, vor fi ghidaţi în lumea desenului de Daniel Baciu, ilustrator.

Întâlnirile se vor desfăşura în încăperea cu cărţi pentru copii, pe perniţe, cu suporturi pentru desenat şi toate instrumentele necesare. S-ar putea să nu mai recunoaşteţi spaţiul, se va transforma pentru a-i primi cum se cuvine pe copilaşi. ;)

În primă fază (primele două întâlniri probabil) ne vom aduna şi mici şi mari, după care ne vom împărţi pe două grupe de vârstă: 4-7 ani şi 8-11/12 ani.

Dumneavoastră veţi primi în fiecare invitaţie toate informaţiile necesare: grupa de vârstă, cartea din care citim, ziua şi ora la care începem.

Prima întâlnire va avea loc duminica aceasta - 6 octombrie –, de la ora 11:30 – 13:00/13:30 şi va fi foarte specială pentru că le vom povesti copiilor despre personajul care ne va însoţi de acum în toate aventurile din lumea cărților pentru copii. Personajul e creat de noi special pentru aceste întâlniri, la fel și povestea lui. Vă spunem doar că el aparține tărâmului poveștilor desenate și îi va provoca pe copii să îi realizeze portretul, ghidați fiind de Daniel.
Ei, ce ziceţi, ne vedem duminică?

P.S.: Deoarece spaţiul este mic şi dorim ca fiecare copil să se simtă în largul lui, vă rugăm să confirmaţi participarea printr-un mesaj pe FB, până sâmbătă, 5 octombrie. Mulţuuuuumim!!

* dacă nu sunteţi voi înşivă părinţi, poate cunoaşteţi părinţi care s-ar bucura să-şi aducă copiii la o astfel de activitate în librărie :)

Fotografii