Povești în jurul mesei


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Ritualurile țin familia unită și pregătită să înfrunte și să depășească orice obstacol.
Un ritual-minune este acela de a sta așezați toți la masă pentru a mânca și a povesti, a împărtăși, a da mai departe poveștile de familie.
Astfel, fiecare știe despre celălalt ce simte, ce gândește, de ce are nevoie, care-i sunt reușitele și provocările. Se generează idei, soluții, aflăm ce au făcut bunicii noștri într-o situație similară sau cum a transformat mama cele mai mari provocări în cele mai mari reușite. Ingredientele sunt: iubirea, încrederea, loialitatea, sprijinul și empatia.
Simțim cu toate celulele că suntem o familie.

Luni seara vom sta și noi în jurul unei mese imaginare și vom mânca biscuiți adevărați, iar eu vă voi spune câteva povești care surprind emoții, situații care ne îmbogățesc pe toți, atunci când le împărtășim la o cină în familie.
Apoi vă voi spune o poveste de familie și vă invit, dragi părinți, să împărtășiți și voi din istoria familiei voastre; ce simțiți voi că e potrivit în acest context. Este o ocazie minunată pentru copiii voștri să afle cum v-ați descurcat în diferite situații sau alte aventuri necunoscute lor. Vor avea, astfel, niște instrumente în plus în fața vieții.
Ce ziceți? :)

Luni, 1 februarie, ora 18:30
Durata: 1h
Intrare: 10 lei