„Povești pentru bunicii noștri” - proiecție de film-documentar, în premieră absolută INTRAREA LIBERĂ


Data și ora:
Bilete:
INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.
Gazdă:
Strada Lector 1-3A, Sibiu 557260, România
Organizator:

Despre

„Povești pentru bunicii noștri” - proiecție de film-documentar, în premieră absolută, BIS Teatru
Regie și montaj: Alexandru Radu și Flora Pop
Film realizat în urma procesului de documentare a proiectului “Povești pentru bunicii noștri” (intervenții culturale în Căminele pentru vârstnici)
În anul 2021, în cadrul proiectului “Povești pentru bunicii noștri”, Asociația BIS a prezentat spectacolul MUZICANȚII DIN BREMEN în azilele pentru vârstnici din Sibiu (cu precădere în zona rurală). O echipă de filmare a documentat întreg procesul (de la repetițiile muzicale și de text, la punerea în scenă, la turneul propriu-zis). Filmul surprinde dificultățile întâmpinate de artiștii independenți în privința spațiilor de repetiție și a logisticii, turneul în azilele de vârstnici, precum și satisfacția finală în urma intervențiilor culturale adresate unei categorii sociale stigmatizate și afectate de carantina pandemică.

Durata aproximativă: 1h 30 min
INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra 
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.