Lansare album Pragu' de Sus - Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Dobrun 1, Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

Pragu' de Sus lansează al cincilea album!
”Nu mai am răbdare” e un strigăt-manifest al generației actuale, cu un picior blocată încă în trecutul mlăștinos, dar cu speranța că ”poate mâine, ne vom trezi curați!”. Înregistrat la Deva, într-o formulă stabilă a ultimilor ani și masterizat la New York, discul propune zece povești extrem de diverse, trecând de la protest și frământări sociale, prin iubiri sau situații comice, la complexitatea relațiilor avansate. Mai vechiul prieten al Pragului de Sus, chitaristul Horea Crișovan, nu lipsește nici de pe acest album. În premieră, au mai colaborat basistul Victor Miclăuș și saxofonistul Edison Cora. E mult rock, multă atitudine, sinceritate și sudoarea unui Prag care azi înseamnă:
Călin Bârcean - vocal, chitară, claviaturi;
Florin Demea - chitară;
Costel Răsuceanu - chitară bas, voci;
Cosmin Herac - tobe;
Andrei Crișan - claviaturi.

În spectacol veți regăsi și cântece cunoscute, și celebra atmosferă de live-party, și buna dispoziție administrată în doze mari! :)
Suport artiști: 15 lei
Rezervari si informatii: 0771 160 937

Pragu’ de Sus face parte din noul val al muzicii românești. Unii spun că sunt o trupă pop-rock, alții că merg spre folk alternativ, iar ei acceptă orice provocare, atâta timp cât rămân originali și ancorați în realitate. Băieții au editat 4 albume: Decupaj Sonor – 2004, Ultimul Poet – 2009, Blocaj în Verde – 2013, Azi te vreau (cu Mircea Vintilă) – 2016, iar in prezent lansează un nou material discografic. Colaborează cu nume mari ale scenei românești (Mircea Vintilă, Mircea Baniciu) și au fost prezenți la Eurovision România 2018, cu piesa ”Te voi chema”, al cărei videoclip a fost lansat în acest an. Pe lângă propriile compoziții, se cântă folk-rock românesc, cover, colaje inedite, iar publicul, atras și implicat, devine o parte importantă a show-ului.