Prima mea marionetă, cu MeșteRilă și AuRilă


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 26 septembrie

între orele 11 – 12:30

la Teatrul pentru copii şi tineret GONG
----------------------------------------------

Atelier de creaţie "Prima mea marionetă"
cu MeşteRilă şi AuRilă

COORDONATOR: Aurelia Călinescu
DURATA: 1 h 30 min
VÂRSTA RECOMANDATĂ: 6 - 10 ani

**
Simpaticul iepuraș Rilă și prietena sa AuRilă vă așteaptă la un nou atelier de meșteRilit!
În cadrul seriei de ateliere „Prima mea marionetă”, inițiată de d-na Aurelia Călinescu, copiii vor învăța să confecționeze diverse tipuri de păpuși de teatru și marionete. În luna septembrie vom crea împreună păpuși pe mână.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice păpușilor de teatru.

ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro