Primul Turneu Național de Muzică Fado „ALMA NO FADO”


Data și ora:
Gazdă:
Sala Thalia - Filarmonica de Stat, Strada Cetății 3-5, Sibiu
Organizator:

Despre

Ricardo Caria, portughezul a cărui inimă bate în ritm de fado, vă invită să pătrundeți dincolo de “ușa deschisă” a vieții sale. Sensibilitatea și jovialitatea sunt atuurile unui suflet cald cu sânge latin. Prezența sa umple scena și aduce zâmbetul pe fețele poate uneori obosite de ritmul cotidian al vieții noastre.

Povestea sa se aseamană cu a oricăruia dintre noi. Un om care își dorește să aducă bucurie celor din jur, să își depașească zilnic limitele impuse și autoimpuse.

Ricardo Caria - un exemplu minunat de artist care și-a regasit drumul pe calea minunata a uneia din cele șapte arte: MUZICA.

Evenimentul este unul complex și conține muzică tradițională portugheză într-un decor specific, inspirat de străzile Lisabonei.

Spectacolul este presărat de momente intereactive cu publicul, alternate cu momente de dans contemporan. Toate aceste lucruri vor fi ingredientele unui eveniment complex, prin care cultura și muzica portugheză vor fi promovate la un nivel la care nimeni nu a mai facut-o vreodată în Romania.

Alma No Fado nu este doar un spectacol de muzică!

Este povestea celor aproape două secole de istorie în care Fado-ul a evoluat constant pentru a se adapta ritmului culturii portugheze per ansamblu. Un gen care a rămas fidel naturii sale primare, și anume un cantec al Lisabonei si al Portugaliei, un cântec despre mare și lume, dornic să fie nu doar un simbol al identității Portugaliei recunoscut în țara și peste hotare dar și o punte de legatură permanentă pentru un dialog multicultural.

Fado-ul reprezintă cu siguranță contribuția majoră a Portugaliei la patrimoniul cultural imaterial al lumii.

Link eveniment facebook:
https://www.facebook.com/events/143234309343366/

Prețuri bilete:
- categoria 1- 80 lei/bilet
- categoria 2- 70 lei/bilet
- categoria 3- 60 lei/bilet

Biletele pot fi achiziționate:
- pe www.bilete.ro
- din rețeaua magazinelor Germanos
- de la Oficiile Poștei Române

*CONCURS*

Câştigă unul dintre cele două bilete single puse la bătaie în oraşul tău şi ia parte la Primul Turneu Național de Muzică Fado!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi gratuit aplicaţia Sibiu City App - powered by Eventya, adaugă evenimentul "Alma no fado" în Calendar şi poţi fii TU unul dintre câştigători!

Noi te vrem în sală, iar Vineri, 2 Octombrie, dăm de ştire norocoşilor, pe pagina noastră de Facebook:

https://www.facebook.com/eventyahq

Fotografii