Program Cinema ''Ion Besoiu'', 25 SEPTEMBRIE - 1 OCTOMBRIE 2020

Program film

Data și ora:
Gazdă:

Str. Emil Cioran Nr.1A, Sibiu, Romania

Despre


WAR WITH GRANDPA - Premieră (2020) (Un tataie de coșmar) - 2D subtitrat; AG
97 min / Comedie, Familie
Vineri, Sambătă: 20.30; Sala Mare, Duminică: 16.00, Sala Mare
Luni: 21.00; Sala Mare
Marți: 20.00 Terasa cu Flori;
Miercuri: 18.00 Sala Mare;  Joi: 16.00; Sala Mare
Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

MULAN - Premieră (2020) (Mulan) - 3D dublat; AG
120 min / Aventuri, Drama, Familie
Sambătă, 13.30; Sala Mare; Duminică: 13.30; Sala Mare
Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

MULAN - Premieră (2020) (Mulan) - 3D subtitrat; AP 12
120 min / Aventuri, Drama, Familie
Vineri: 18.00; Sala Mare; Luni: 18.30; Sala Mare; Miercuri: 20.30; Sala Mare
Joi: 18.00 (subtitrat); Sala Mare
Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

BABYTEETH - Premieră (2020) (Prima iubire) - 2D subtitrat; AP12
120 min / Comedie, Dramă;
Sambătă: 21.30; Sala Mare; Duminică: 18.30; Sala Mare
Luni: 20.00; Terasa cu flori
Babyteeth: Prima iubire o aduce pe marile ecrane din România pe actrița Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects, în rolul unei adolescente care la 16 ani trăiește ultimele faze ale unei boli incurabile și bucuria primei iubiri. Sub privirea neputincioasă a celor doi părinți, Milla îl aduce acasă pe Moses , un traficant de droguri de 23 de ani, alături de care trăiește intens vârsta adolescenței și descoperă bucuriile vieții.
Babyteeth: Prima iubire a avut premiera internațională în competiția Festivalului de Film de la Veneția și i-a adus lui Toby Wallace Premiul Marcello Mastroianni pentru Cel mai bun actor tânăr. În România filmul a fost prezentat în avanpremieră la TIFF, unde a primit marele premiu – ”Trofeul Transilvania” și Premiul Publicului pentru Cel mai bun film din competiție.

ANIMAL CRAKERS (2017) (Salvați de Crănțănei) - 2D dublat; AG
94 min / Animatie, Aventuri, Comedie
Sambătă: 11.00; Duminică: 11.00 - Sala Mare
Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Circul și-a pierdut, însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă... Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el...

TENET (TENET) - 2D Subtitrat; AP 15 
1h 50 min / Actiune, Drama, Fantastic, SF
Vineri: 15.00; Sala Mare, Sambătă: 18.30; Sala Mare, Duminică: 21.00; Sala Mare
Luni: 15:30; Sala Mare
Miercuri: 20.00; Terasa cu flori
„Tenet", semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.
Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

NEW MUTANTS -Premiera (2020) (Noii Mutanţi) - 2D subtitrat; N 15
1h 50 min / Acțiune, Dramă, Fantastic, SF
Sambătă: 16.00; Sala Mare; Miercuri: 16.00; Sala Mare
Joi: 20.00; Terasa cu flori
Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.


Fotografii