Progression Session 15 - 17 sept 2017


Data și ora:
Gazdă:
Paltinis, Paltinis, Romania

Despre

MOUNTAIN-BIKE & SKATEBOARD, RIDING & PARTY

Arena Platoș Păltiniș organizează acest eveniment pe durata a trei zile de dat cu bicicleta pe trasee de coborâre alături de rideri de top.
Dintre aceștia: Bogdan Bondor - Four Cross World Cup rider, Kinda Geza - multiplu campion national la DH, pro snowboarder, Mike Skinner, neozeelandezul care a participat în DH World Cup și Sebastian Grosu, multiplu campion național la DH juniori, ambasadorul BikePark Sinaia.

Link înscrieri - http://bit.ly/2xQOWLJ.

Am pregătit un program complex, Arena Lifestyle:

În zilele de vineri și sâmbătă ne dăm multe ture pe Flow trail, Funny trail și DH trail, ascultăm indicațiile pro-riderilor și filmăm. Apoi ne dăm pe skateboard și MTB la miniramp. Petrecem serile cu vizionarea evoluților zilei și analiza ridingului, râdem, ne relaxăm și încheiem cu Camp Sauvage Party.
Duminică, ne dăm în același format și doar adăugăm Live Timekeeping, relaxați, câte ture vrem, păstrând disciplina de dat pe trasee.
În timpul urcării cu telescaunul verificăm aplicația pe telefon și vedem live timpii obținuți la fiecare tură și live Ranking.

Exclusiv pentru participanții la Progression Session! Se premiază participanții care au obținut cele mai bune rezultate și participanții care au progresat cu adevărat.

Avem TREI TRASEE amenajate cu contranpante și kickere diverse, de la valuri, tabletops, hip-jumps, până la road-gap, step-down și path gap:

GALBEN / Yellow Trail, creat pentru inițiere și progres, stimulează pofta de „muncă” cu bicicleta. Învățăm cum să luăm contrapantele fără frână și sărim la valuri și kickere table-top. Confortul de siguranță pe care îl oferă acest traseu aduce zâmbetul pe fețele tuturor riderilor.
PORTOCALIU / Funny Trail, dedicat celor avansați, începe cu o porțiune de viraje tehnice, după care urmează o dublă de valuri, un hip-jump, moto-bumbs, 2 kickere table-top, după care continuă cu o potecă îngustă și tehnică la ieșire.
ROȘU / DH Trail, un traseu pentru experți, distractiv și pentru cei de nivel mediu care știu cum să folosească chiken-line-urile. Începe agresiv cu un road-gap, după care vine o serie de trei contrapante mari, o dublă de valuri, step-down, contrapantă uriașă cu step-up la ieșire, kicker table-top, 2 contrapante lungi, un S ca la carte cu kicker la ieșire, kicker table-top, path-gap și step-up la final.

MOUNTAIN-BIKE PROGRESSION SESSION

NIVEL ÎNCEPĂTORI / AVANSAȚI / EXPERȚI
Vârsta minimă:14 ani
PREȚ PACHET: 300 lei, INCLUDE:
CARTELĂ TELESCAUN PT 3 ZILE
NDICAȚII, DEMONSTRAȚII EFECTUATE DE RIDERI DE TOP
FILMĂRI ȘI PROIECȚII
ABONAMENT DE 1 ZI @ ACTIVITĂȚILE PLATOȘ DE VARĂ
CONCURS CU PREMII
Format MTB JAM SESSION, Live Timekeeping DH Trail
MTB & SK8 miniramp

PROGRAM PROGRESSION SESSION

VINERI 15 SEPTEMBRIE 2017
WELCOME DAY
11:00-13:00 Evaluarea participanților & recunoașterea traseelor
13:00-15:00 Pauză
15:00-18:00 Riding sessions cu rideri de top
18:00-19:00 MTB & SK8 miniramp sessions
20:00 Vizionarea filmărilor, ApresSki Bar Arena Platoș
21:00 Camp Sauvage Party, ApresSki Bar

SÂMBĂTĂ 16 SEPTEMBRIE 2017
KNOW-HOW DAY
10:00-12:00 Riding sessions cu rideri de top
12:00-14:00 Pauză
14:00-16:00 Riding sessions cu rideri de top
17:00-19:00 Freeriding sessions
19:00-20:00 MTB & SK8 miniramp sessions
20:00 Vizionarea filmărilor, analiza ridingului, ApresSki Bar
21:00 Camp Sauvage Party, ApresSki Bar

DUMINICĂ 17 SEPTEMBRIE 2017
RACE DAY
12:00-14:00 DH Trail Jam Session, live timekeeping
16:00 Premiere