Proiecție Brave Miss World


Data și ora:
Gazdă:

Strada Uzinei, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Filmul surprinde drama trăită de către Miss World Israel 1998. Declarată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 1998, Linor Abargil a trăit o experiență traumatizantă cu numai două luni înainte de a fi încoronată Miss World. Aceasta a fost răpită și violată în Milano, Italia. Zece ani mai târziu, ea este gata să vorbească despre cele întâmplate și îi încurajează și pe ceilalți să își spună povestea. În calitate de reprezentantă a victimelor violenței sexuale, Linor încurajează lupta împotriva violenței sexuale, îndeamnă să se rupă tăcerea și să se ia atitudine în astfel de situații.

Proiecția va fi urmată de o dezbatere pe tema prevenirii și combaterii violenței sexuale. Intrarea este gratuită. Aceasta va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, orele 18:00, la Librăria Habitus din Sibiu.

Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Egalității de Gen, organizat anual de către asociația A.L.E.G. Programul complet al festivalului se găsește accesând următorul link:
http://aleg-romania.eu/festivalul-egalitatii-de-gen-sibiu-1-4-octombrie-2015/

Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, Global Found for Women și Uniunea Europeană prin programul Daphne.Cu spijinul Asociatiei Ille et Vilaine Sibiu, Librăria Habitus, Ambasada Israel in Romania, Geea Caffe, Librăria Erasmus, Atrium Cafe, Bistro& Art. Partener media: Zile și nopți. Sponsor: Simpa