Promenada Inimilor


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România

Despre

Promenada Inimilor

Cluburile Rotary împreuna cu Fundatia Româna a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie, lanseaza duminica 29 septembrie, programul „Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, cu lungimea de 3 km, în orasul SIBIU.
Obiectivul programului „ Promenada Inimilor” este acela de a încuraja persoanele de toate vârstele sa faca miscare, ca parte importanta a preventiei cardiovasculare.
“La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români sufera de hipertensiune arteriala. Sapte milioane de români sufera de una dintre manifestarile generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar miscarea zilnica este elementul central al optimizarii modului nostru de viata. Noi ne-am pus inima la treaba. Tu ce faci?” spune Prof. Dr. Dan Gaita- Presedintele Fundatiei Române a Inimii.
Pentru prima data, Fundatia Româna a Inimii în parteneriat cu Clubul Rotary organizeaza „Ziua Mondiala a Inimii” în 25 de orase din România (în parteneriat cu Republica Moldova).

Fotografii