Puiul de lebădă


Când:
1 Iunie 18:00 19:00
Bilete:
intrare liberă
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sărbătorim 1 iunie - ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI cu Puiul de Lebădă!

vineri, 1 iunie, ora 18:00
sala Parter, Teatrul GONG
-----------------------------------
PUIUL DE LEBĂDĂ
după Hans Christian Andersen

REGIA: Monica Baldea; SCENOGRAFIA: Monica Baldea; ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Monica Baldea; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Raluca Răduca / Barbara Crişan, Raluca Pavel;

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 60 min.

**
„Puiul de lebădă” este o adaptare după povestea scrisă de autorul de literatură pentru copii Hans Christian Andersen, care are drept erou un boboc de lebădă, clocit de către o raţă.
Câte umilinţe a putut să îndure micuţul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemenea celorlalte! Toţi îl dispreţuiau şi se purtau urât, spunându-i în faţă cuvinte grele şi rănind-o chiar şi pe mama raţă, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalţi puişori ai săi. Ba chiar fuse sfătuită să îl alunge, căci făcea de râs neamul mândru al raţelor.
Vă puteţi închipui ce era în sufletul bietei „răţuşte”?! La fel se simt și copii batjocoriți pe motiv că fie sunt prea înalți, prea scunzi, prea grași, prea slabi sau pur și simplu mai diferiți decât ceilalți. E bine să ne gândim ce ar putea trăi în acele momente şi cât de grele le sunt umilinţele, dar mai ales, cât de dăunătoare sunt astfel de atitudini între noi și ce bine ar fi să le evităm.

**
INTRAREA LIBERĂ în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări în prealabil la adresa ticketing@teatrulgong.ro, după regula primul venit, primul servit. Nr. telefon Agenția de Bilete: 0269 210 906.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro