Puterea femeii fericite


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
De ziua femeii aflăm ce inseamna fericirea pentru o femeie, ce sta la baza puterii ei, ce înseamnă relația de cuplu din perspectivă psihoterapeutică, care sunt diferențele majore dintre femei și bărbați. Vezi dacă îți poți îmbunătăți relația de cuplu, cum poți prelua energie și putere din cuplu si care sunt semnele bunastarii tale ca femeie puternică!

Cu cine?
Adrian Beu - un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om, un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului.

Fondator al conceptului Academia Părinților în cadrul Star Kids Center - Seminariile din cadrul Academia părinților se adresează părinților, educatorilor și viitorilor părinți. Conținutul și structura atelierelor de grup au ca obiectiv atât informarea părinților, cât și capacitarea acestora cu atitudini și abilități necesare într-o relație armonioasă copil – părinte, copil – educator.

Cu ce?
În primul rând cu iubire,dar și cu foarte multă deschidere și dorință de a trăi în armonie.

Când?
8 martie 2016, 19:00-20:30

Unde?
La MiniHUB - Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu - blocul turn)

Cum?
Înscrie-te online - înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten
https://docs.google.com/forms/d/1mDQeIpiRAArD8DHxYrTc92hRoFWzKPeXa86_Z0FWrlI/edit?usp=sharing