Puterea Recunostintei: Mindfulness - iubirea de sine


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

În realitate, numai iubirea este vindecătoare și miraculoasă! Descopera puterea recunostintei si drumul spre iubirea de sine!

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/teLe0y9hUIAby9VI2

Descoperă conceptul de mindfulness, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine!

Într-o lume a stresului și a pilotului automat, câteva clipe în care experimentezi conectarea cu momentul prezent îți va aduce vindecare în suflet, trup și minte!

Fiecare seminar sădește semințe despre conceptul MINDFULNESS și IUBIREA de SINE în contextul unei alte sub-teme!

PUTEREA RECUNOSTINTEI - sub-tema pentru o nouă seară experiențială:
- mindfulness prin recunostinta
- ce sens are recunostinta
- cum aduci magia recunostintei in viata ta?

Curand voi lansa formularul pentru rezervari
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea taxei

Ai acum ocazia să descoperi beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin:
• respirația conștientă
• meditația acceptării
• conectarea cu sinele prin relaxare corporală
• activarea resurselor interioare

Adu cu tine haine lejere, un izopren și o păturică alături de șosete pufoase de iarnă, pregătește-te de relaxare, lasă subconștientul să învețe tehnici și metode pe care să le practici în cotidian!

Seminar susținut de Codruta Rabagel – psihoterapeut integrativ, trainer și practician mindfulness – „viața ta o schimbi chiar tu, atunci când descoperi cum și de ce să te iubești pe tine; totodată, când vei învăța să te bucuri de fiecare clipă când vei porni într-o călătorie colorată!”

Călătoria vieții în aici și acum cu destinații în suflet și cu popasuri prețioase, și-o scrie fiecare, într-o stare de prezență și mai puțin în rememorarea trecutului ori în scrierea viitorului. Psihoterapia te aduce în contact cu tine și cu libertatea de explorare și alegere!

Codruța Răbăgel Psihoterapeut - este psihoterapeut integrativ, membru în echipa clinicii Gineko Pro Medical, coordonator Incubator107 Sibiu

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/teLe0y9hUIAby9VI2
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea în prealabil a taxei de 50 lei. Achitarea taxei se face pentru participarea la acest seminar, reprogramarea sesiunii nu este posibilă.