Recital cameral

Muzică clasică

Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății nr. 3-5, Sibiu

Despre

Claude Debusy – Trio în Sol major

Gaspar Cassadó – Trio în Do major

Astor Piazzolla - Anotimpurile

Violoncelista Ella Bokor este membră a ansamblurilor camerale Duo Cello Jaya, Ludens Piano Trio, 4Cellos și Violoncellissimo.
A studiat și colaborat cu muzicieni precum: Alexander Bouzlov, Diana Ketler, Adrian Mantu, Alissa Margulis, Cristian Naș, Marie Luise Neunecker și Răzvan Popovici. Este invitată în festivaluri precum: isaFestival, Festivalul SoNoRo, SoNoRo Conac, Festivalul Internațional George Enescu, International Chamber Music Festival Plovdiv, ICon Arts, Festivalul Simn și Meridian. În anul 2016 a lansat primul CD intitulat Tales of Duo Cello Jaya și a susținut Turneul Național Tales, The Three Cellists Irish Tour și Duo Cello Jaya Vietnam Tour.

Rafael Butaru este concertmaestru al Operei Naționale din București, al Orchestrei Române de Tineret și alOrchestrei Simfonice Naționale Române, fiind o prezență constantă pe scenele muzicale naționale și internaționale. În calitate de solist și ca invitat al Festivalului SoNoRo, a susținut concerte alături de muzicieni precum Gilles Apap, Daniel Rowland, Răzvan Popovici, Diana Ketler, David Cohen, Srdjan Vukasinovic și mulți alții. Este membru al ansamblului ArgEnTango și este invitat ca mentor în cadrul programului naţional Tinere Talente aflat sub patronajul Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României.

Pianistul Iulian Ochescu este câștigător a peste douăzeci de premii la concursuri naționale și internaționale, dintre care se disting: Pro Piano-Romania International Competition, Vienna International Piano Competition - Panmusica Austria, San Sebastian City International Piano Competition, Suzana Szörenyi International Competition. Este invitat în festivaluri precum: Aurora Chamber Music Festival, isaFestival și SoNoRo. A concertat solist alături de Orchestra de Cameră Radio și Orchestra Filarmonicii Ion Dumitrescu, iar în anul 2016 a fost numit acompaniator oficial al concursului internațional George Enescu și a susținut cursuri în universitățile de muzică din Vietnam.