Record de ture în 12 ore


Data și ora:
Gazdă:

Păltiniș, Jud. Sibiu, România

Despre

Schiorii și snowboarderii sunt provocați la dat timp de 12 ore pe nocturnă pentru a se stabilii noul recordul de ture în 12 ore la Arena Platoș Păltiniș.

#Formatul concursului este unul simplu, participanții au toată pârtia la dispoziție pentru a coborî în stil propriu, fără porți sau traseu delimitat. Accesul pe pârtie este permis doar participanților la concurs.

Prietenii și suporterii încurajează concurenții la baza pârtiei, muzica și butoaiele cu foc crează mediu propice de a petrece pe pârtie urmărind evoluțile concurenților în stabilirea Recordului de ture în 12 ore la Arena Platoș Păltiniș.

#Înscrieri online - http://bit.ly/2FDOlnZ.

Taxa de participarea la concurs este de 100 lei. Concurenții primesc cartela de urcare pentru durata concursului, numărul de concurs și cipul.

#PROGRAM CONCURS
Orele 14:00-17:00 Înscrieri și confirmarea înscrierilor on-line.
Ora 18:00 Manșă de calificare.
Ora 20:30 Ședință tehnică la baza pârtiei A.
Ora 21:00 Concursul Record de ture în 12 ore începe cu start la îmbarcarea pe telescaun și teleski, ordinea de start este data de rezultatele obținute de participanți în manșa de calificare. De aici încep turele fără oprire până dimineața la ora 09:00.
Ora 09:00 Ultima intrare prin poarta de îmbarcare.
Ora 10:30 Ceremonia de premiere

#Descalificări
Contact cu intenție prin împingerea, tragerea sau tragerea de mână, picior sau băț de schi și/sau alte mijloace, care provoacă un alt concurent pentru a încetini, cădea, sau ieși de pe pârtie nu este permisă și este o descalificare automată.
Depășirea unui concurent pe trasa de îmbarcare la tele-ski și/sau la telescaun este interzisă.
Concurentul descalificat nu mai are dreptul să continue concursul.
Casca de protecție omologată de schi sau snowboard este obligatorie pe toată durata concursului.
Echipamentul de schi sau snowboard trebuie să fie în stare bună de funcționare.
Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

#Categorii de concurs:
Schi individual și pe echipe.
Snowboard individual și pe echipe.
Echipele sunt formate din 2 schiori sau 2 snowboarderi.

Concurenții de la categoria Echipe predau ștafeta în orice moment al concursului, dar doar la baza pârtiei în locul special amenajat și semnalizat pentru predarea ștafetei.