REframe - recadrare în acțiune


Data și ora:
Gazdă:

București, România
Organizator:

Despre

Cum ar fi dacă ți-aș spune că-ți poți găsi soluții la probleme gândind și mai creativ?

De vrei să vezi cum poți face acest lucru în acțiunile tale zilnice, hai să experimentezi la workshop-ul REframe!

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică.Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc).

REframe în acțiune este îmbogățit cu metodele de acțiune ce cresc coeziunea grupului, activează și mai mult spontaneitatea fiecărui participant ca bază a creativității sale și concretizează fiecare aspect al metodelor lucrate, pentru o integrare rapidă.

Misiunea REframe este aceea de-a trezi gândirea creativă a oamenilor care să-i ajute să-și găsească singuri soluțiile la probleme sau să-și definească scopurile.

www.reframethinking.com

Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite!

La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup și de acțiune, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți. Mai mult, în cazul în care conduci o echipă, poți experimenta noi modalități de a stimula creativitatea unui grup, pentru a le aplica apoi în echipa ta.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
– îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problem sau scop.
– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– concretizezi și structurezi problemele și mai ușor, pentru ca tu sau echipa ta să găsiți soluții mai rapid
– îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Te invit să citești și să vizionezi testimonialele participanților REframe:

http://reframethinking.com/testimoniale/

https://www.youtube.com/channel/UC3RnFh14ALP68oWPksHG32g

https://soundcloud.com/reframe-thinking

Traineri:

Irina Stefănescu (FLUX Training & Consultancy)

Din 1996 am intrat în lumea dezvoltării profesionale ca trainer, recrutor (timp de 12 ani), consultant și apoi coach și am descoperit că prima condiție a dezvoltării profesionale este dezvoltarea personală. Am investit multă energie în acest sens și continui s-o fac, considerând că este un process perpetuu și fascinant. Am făcut formări de lungă durată –coaching și mediere, psihodramă clasică si sociodramă- și multe formări de scurtă durată.

Misiunea mea personală este de a sprijini dezvoltarea personală și profesională a oamenilor din comunități care vor la rândul lor să sprijine alte comunități, scop pe care-l slujesc cu pasiune. Fac acest lucru fie prin facilitare de workshop-uri cu până la 200 de participanți, fie în calitate de coach, de consultant sau de trainer. Lucrez mult și ca voluntar cu copii și tineri.

Cred cu tărie că a avea o privire de ansamblu și a avea capacitatea să operăm cu acest ansamblu în dinamică ne oferă deopotrivă libertate de mișcare și responsabilitate. Cred că pe fondul acestei competențe-cheie care ne ajută să fim la cârma propriei vieți, a învăța să învățăm este motorul dezvoltării noastre și a mediului în care viețuim. Susțin și trăiesc bucuria auto-dezvoltării.

Vlad Dumitrescu-Petrică (REframe)

În ultimii 10 ani am avut parte de un proces armonios de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România). În 2013 am co-fondat REframe și proiectul internațional LEFT-HANDED & Creative. Din 2008 sunt creator vizual în dVpImage(servicii imagine).

Iubesc natura, sunt inspirat de mințile neastâmpărate și caut să descopăr în viața de zi cu zi lucruri care vădesc potențialul creativ al oamenilor. De fiecare dată când am ocazia, creez contextul în care lumea se poate exprima liberă, dincolo de convenții, limite sau frici. Organizez cu drag workshop-urile REframe și-mi trăiesc misiunea de fiecare dată când ajut oamenii să-și găsească răspunsuri și soluții, să aibă revelații ad-hoc, să descopere ce zace în ei.

Sunt veșnic curios să învăț, să cresc ca să ofer valoare celor din jur.

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să vii și tu să vezi cum ne jucăm cu problemele și scopurile atunci te poți înscrie la ediția REframe – recadrare în acțiune, completând formular de pe site:
(folosește funcția scroll pentru a-l parcurge):
http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Contact: 0755 981 846 (Vlad)
E-mail:contact@reframethinking.com
Facebook: www.facebook.com/REframeCreativeThinking