REframe - schimbă perspectiva ca să-ți găsești soluțiile


Data și ora:
Gazdă:

București, România
Organizator:

Despre

Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva și ai gândi creativ ca să-ți găsești soluțiile?

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică.Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc).

www.reframethinking.com

Misiunea REframe: trezește și încurajează gândirea creativă a oamenilor cu care aceștia găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile lor personale și profesionale.

Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite!

La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
– îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Te invit să citești și să vizionezi testimonialele participanților REframe:

http://reframethinking.com/testimoniale/

https://www.youtube.com/channel/UC3RnFh14ALP68oWPksHG32g

https://soundcloud.com/reframe-thinking


Trainer: Vlad Dumitrescu-Petrică

În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România). În 2013 am co-fondat proiectul internațional LEFT-HANDED & Creative și REframe (împreună cu Raluca Mureșan, psiholog și coach din Cluj).

Sunt certificat ca trainer, antreprenor creativ și impresar artistic.

Din 2010 sunt creator vizual în dVpImage (servicii imagine).

Iubesc natura, sunt inspirat de mințile neastâmpărate și caut să descopăr în viața de zi cu zi lucruri care vădesc potențialul creativ al oamenilor. De fiecare dată când am ocazia, creez contextul în care lumea se poate exprima liberă, dincolo de convenții, limite sau frici. Organizez și facilitez cu drag workshop-urile REframe și-mi trăiesc misiunea de fiecare dată când ajut oamenii să găsească perspective noi, răspunsuri și soluții, să aibă revelații ad-hoc și să descopere ce zace în ei.

Sunt veșnic curios să învăț, să cresc ca să ofer valoare celor din jur.

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să vii și tu să vezi cum ne jucăm cu problemele și scopurile atunci te poți înscrie la următorul workshop REframe, completând formularul din link (folosește funcția scroll pentru a-l parcurge):
http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Contact: 0755 981 846 (Vlad)
E-mail:contact@reframethinking.com
Facebook: www.facebook.com/REframeCreativeThinking