Reparându-i pe cei vii la Cine M-a văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus propune cinefililor sibieni drama REPARÂNDU-I PE CEI VII, în regia lui Katell Quillévéré, o coproducție Franța-Belgia, un film palpitant despre fragilitatea teribilă a vieții, o poveste pasionantă despre conectare personală și experiențe emoționale. După debutul său în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, filmul a fost apreciat și la alte festivaluri de prestigiu internațional precum Festivalul de Film de la Londra, Rotterdam IFF, San Francisco IFF, Toronto IFF.
Proiecția va avea loc miercuri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
„Reparându-i pe cei vii” urmează trei povești aparent fără legătură, care se țes cu atenție împreună: un adolescent francez și prietenii săi într-o excursie la mare, care se termină cu o tragedie, o femeie într-un alt oraș care află că inima ei slabă începe să cedeze și trebuie luate măsuri imediate, și două echipe de medici și experți medicali, care se luptă zi de zi să salveze vieți. Toate poveștile sunt destinate să se intersecteze, nu înainte de a fi conduse printr-o serie de momente intense și echilibrate cu atenție, în care oamenii sunt forțați să se confrunte cu situații neașteptate, durere emoțională și auto-reflexie profundă.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733956223 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Transilvania Film.