Retrospectiva LUNĂ PLINĂ – Festivalul de Film Horror şi Fantastic


Data și ora:
Bilete:
7 lei
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Subterana Cinematografică prezintă: retrospectiva LUNĂ PLINĂ – Festivalul de Film Horror şi Fantastic

Subterana Cinematografică, cu sprijinul Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, prezintă retrospectiva Lună Plină – Festivalul de Film Horror şi Fantastic, în data de 26 septembrie, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu începere de la ora 20.00.

Publicul sibian va avea ocazia să vizioneze un film al genului fantastic, dublu premiat pentru scenariu la Sundance & Independent Spirit: Călător în timp / Safety not Guaranteed (2012). Debutul americanului Colin Trevorrow reușește o abordare proaspătă a unui subiect foarte în vogă până acum 20 de ani – călătoria în timp. Datorită succesului acestui film, Trevorrow a primit din partea lui Steven Spielberg un job la care visau mulți: va regiza Jurassic Park 4. Călător în timp a fost distins cu Premiul publicului la ediţia de anul acesta a Festivalului Lună Plină de la Biertan.

Sinopsis:
Trei angajaţi ai unei reviste se întrec în a lua un interviu unui om care a publicat un anunţ, conform căruia ar căuta pe cineva care să îl însoţească într-o călătorie în timp.

Subterana Cinematografică este organizată de Librariile Humanitas şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu.

Fotografii