Revelion NEW YOU 2014


Data și ora:
Bilete:
40 RON + 40 RON bon de consumatie
Gazdă:
Halele Balanta, Calea Gusteritei 21-23, Sibiu

Despre

A inceput numaratoarea inversa!

New Year - New You - New Me - New Experiences! - INDEED
Cea mai cool petrecere de Revelion va avea loc intr-una din cele mai inedite locatii din Sibiu – HALELE BALANTA.

Pentru o noapte, Halele Balanta vor gazdui cel mai asteptat eveniment al anului, eveniment unde ramurile culturii underground se vor reunii sub acelasi acoperis. Dupa cum sugereaza si numele, acest eveniment marcheaza si cinsteste tot ceea ce reprezinta noi experiente, dar si mai important, reinventarea personala. Avand o capacitate de ~1000 de persoane, locatia va “imbraca” straie de sarbatoare cu ajutorul videoproiectiilor si laserelor si a celor doua scene amplasate, fiind totodata incalzita cu ajutorul tunurilor de caldura.

Atmosfera va fi intretinuta de un line-up pe masura! Vom avea 2 scene, una de hip-hop, funk, dubstep, drum&bass si una de house, techno, electro, cu invitati de marca din tara: Gojira & Planet H (B), Vlad Dobrescu (B), Lektronikumuz (BV), Alexandru Jijian (B), MadLiquid (CJ) si din Sibiu Jay Bliss, Toygun, Ciprian Popa, Readymate, Syl, Bozzo, Razvan Mate, Gabi Ticulescu.

Bilete: se pot achizitiona atat in avans, cat si la intrarea in locatie.
Bilete in avans se pot achizitiona in Sibiu de la Gossip Tree, Aviator Pub si Bohemian Flow Pub, pana pe data de 30.12.2013, la pretul de 40 RON + 40 RON bon de consumatie.
In data evenimentului, 31.12.2013, la intrare (Halele Balanta), la pretul de 60 RON + 40 RON bon de consumatie.

Informatii suplimentare la: 0753364240 / 0757461040

Eveniment sustinut the Kiss FM, Magic FM, Rock FM, Zile si Nopti si online de Turnul Sfatului, Sibiu 100%, eventya.eu, sibiu city app, cemerita.ro, anyplace.ro, techno.ro, clujlife.com, roevents.ro, theFest.ro, nights.ro, metropotam.ro, vinsieu.ro, tutz-tutz.ro.

Fotografii