Revoluția Culinară

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Strada Gladiolelor 5, Sibiu, Romania

Despre

🗣 In data de 17 Noiembrie 2018, o echipa formata din bucatari profesionisti a ANBCT Romania, condusa de Alin Barabancea – Ambasadorul Sibiu Regiune Gastronomica, vor gati la Bellissima Sibiu, un meniu din perioada anilor ‘90 cu transpuneri in prezent.

Meniul serii va fi alcatuit din 4 tipuri de preparate, fiecare preparat fiind acompaniat de un vin de la Crama Gîrboiu.

👨🏻‍🍳 Seara gastronomica va fi urmata de un After Party, cu muzica anilor ‘90, intretinuta de DJ SMY-Sonorizari evenimente 🎶

Desfasurarea evenimentului

Ora 17:00 - 18:00

Sosirea Oaspetilor – Acestia vor fi intampinati cu un amouse bouche si un welcome drink.

Ora 18:00

Aperitiv – Platou Romanesc, asociat cu Spumant Cuartz alb – preparate asortate traditionale lucrate tehnic la rang de arta, transpuse prin viziunea bucatarilor in fata oaspetilor.

Ora 19:00

Gustare Calda – Peste prajit cu malai si usturoi, asociat cu Tectonic Sarba, sec – demonstratie culinara in care vor fi asociate doua feluri de peste, o redescoperie a clasicului preparat. Acest fel de mancare va fi insotit de un vin alb demi-sec.

Ora 20:00

Fel Principal - Snitel in ceapa, asociat cu Livia Feteasca Neagra, sec - se continua seria demonstratiilor tehnice și de gust, in care va fi adus in farfurii un preparat îndrăgit din perioada anilor ‘90, care se va servi in regim fine dinning, iar mancarea va fii prezentată și montata live in fata oaspetilor.

Ora 21:00

Desert - Pita in ou, asociat cu Tectonic Rose, demisec- Gustul dulce al copilariei - cum nici o masa nu e memorabila fără un desert de calitate ,bucătarii au ales sa readuca in prezent acest desert cu care toți am crescut și pe care l-am savurat măcar o data . Va fi o explozie de gusturi și texturi, iar povestea preparatului va fi cea care ne va induce starea de copil de alta data.

Toate preparatele vor fi prezentate intr-un mod spectaculos.

👗 Dress code (optional) - vestimentația din perioada anilor ‘90 - Cel mai bun costum va primi ca premiu o sticla de vin Tămâioasa Românească din partea organizatorilor .

Pret 119 lei/ persoana

🍷 Pretul include meniul, vin, apa plata/apa minerala pe durata prezentarii culinare. 🥘

🍸Cocktail Bar disponibil pe toata durata evenimentului. (bauturile nu sunt incluse in pret)

#sibiuregiunegastronomicaeuropeana

Plata se face la locatie dupa confirmarea rezervarii.

Alte sugestii

19 Oct
Flavours and Sounds of Transylvania - Gusterita, Sibiu
Eveniment gastronomic
Începe la 11:00  |  Parohia Evanghelică C.A.Gușterița, Strada Maior Octavian Niță 30, Sibiu, Romania
26 Oct
Transilvanian Brunch - Veseud, Sibiu
Eveniment gastronomic
Începe la 11:00  |  Sat Veseud nr. 11, Comuna Chirpar, Sibiu, Romania 557083, Veseud 557083, Romania
Vezi mai multe evenimente