Rocky Horror Show


Data și ora:
Bilete:
15 lei; redus 10 lei
Gazdă:
Oldies Pub, Strada Nicolae Bălcescu 13, Sibiu 550159, Romania

Despre

Janet și Brad – un cuplu de tineri proaspăt logodiți – merg în vizită la profesorul lor, Dr. Everett Scott. E o noapte ploioasă, cei doi s-au rătăcit, iar mașina a rămas în pană. În căutarea unui telefon, ajung la un castel unde lucrurile devin din ce în ce mai stranii. Cei doi pătrund în lumea doctorului Frank N. Further, un extraterestru venit de pe Planeta Transexuală din Galaxia Transilvania. Într-un univers al plăcerilor, doctorul Frank își seduce noii vizitatori. Tânărul cuplu este invitat să vadă noua creație a nebunului doctor: bărbatul ideal, omul perfect, sub numele de Rocky Horror.

Spectacolul excelează prin energia tinerilor, prin vitalitatea pe care o împart cu publicul, bucurându-se de scenă, de lumini, de culoare, de moment. Unicitatea și frumusețea acestui musical sunt doar două din motivele pentru care este un spectacol de neratat, ce contribuie la bunăstarea fiecărui spectator în parte. Muzica rock’n’roll live și dansurile dinamizează atât tinerii actori cât și publicul. Mesajul spectacolului se concretizează într-un comentariu acid și o reflecție profundă a relațiilor interumane.

Acest musical este o aventură cu costume scandaloase și glume picante – o invitație la petrecere în Galaxia Transilvania, unde totul este permis.

REGIA: Cosmin Chivu
ASISTENT REGIE: Daiana Mădăras
SCENOGRAFIA: Gavrila Alin
COREGRAFIA: Adriana Bârză
TRADUCEREA: Peca Ștefan
COORDONATOR VOCE: Melinda Samson
COORDONATOR INSTRUMENTE: Constantin Iridon
PROIECȚII VIDEO: Vlad Bacalu
ÎN DISTRIBUȚIE: Denisa Pintiuță, Denisa-Stefania Lupu, Iustinian Turcu, Turcu Alin-Gabriel, Marian Bureaţă, Gabriela Pîrliţeanu, Oana Marin, Ali Deac, Vlad Jinga, Stefan Tunsoiu, Raj-Alexandru Udrea, Vladimir Petre

COPRODUCȚIE: TEATRUL NAȚIONAL „RADU STANCA” SIBIU, PACE UNIVERSITY ȘI DEPARTAMENTUL DE ARTĂ TEATRALĂ AL UNIVERSITĂȚII „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU.
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.