ROMANIA ROCKS 2021


Data și ora:
Bilete:
Gratuit
Gazdă:

Piața Mare, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Sub sloganul “ROMANIA ROCKS!”, Asociația HARA a creat și lansat la SIBIU în anul 2018 un proiect inovator și spectaculos, proiect ce a presupus formarea CELEI MAI MARI TRUPE MUZICALE ROMÂNEȘTI din istorie.

Compusă în cea mai mare parte din studenți sau absolvenți ai Academiilor de Muzică din tară și Republica Moldova, formația a interpretat un program UNIC de 100 minute de muzică românească legendara alături de soliști emblematici ai scenei românești. După rezultatele excelente ale evenimentelor din ultimii trei ani, Asociația Cultural-Artistică HARA propune continuarea acestui concept de anvergura cu titlul „ROMANIA ROCKS!”.

ROMANIA ROCKS 2021 va prezenta o nouă producție spectaculoasă în care orchestra simfonica "Romania Rocks" va re-interpreta deodată și împreună într-un mod impresionant alte 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi, piese care au impactat și impresionat generații întregi.

Vor fi din nou invitați valoroși care vor cânta alături de această super-orchestră, artiști din 4 generații care au adus aceste piese în conștiința publică: Cristi Minculescu (Iris), Calin Goia (Voltaj), Flavius Buzila (Hara) și EMAA. Prezentatorul evenimentului este George Zafiu (Europa Fm).

În cadrul evenimentului se vor prezenta doua momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Barar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid-19.

Unică în România, ideea de bază a proiectului este categoric aceea de "ÎMPREUNĂ", o colaborare inovativă și spectaculoasă a generațiilor de muzicieni români care încurajează creația artistică românească de valoare.

Acțiune cofinanțată de Consiliul Local si Primăria Municipiului Sibiu
Organizator: Asociatia HARA
Coproducator: Sibiutiful Events
Intrarea este libera