Să creştem o pădure! - episodul VIII: Festival de stat cu cortul


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Au trecut aproape doi ani și jumătate de când am strâns rândurile și am plantat alături de voi 10.000 de puieți de stejar, frasin și paltin în Arpașu de Sus, la poalele munților Făgăraș. Tot împreună, de câteva ori pe an începând din aprilie 2016, ne-am asigurat că avem grijă de ei și îi ajutăm să supraviețuiască: i-am curățat de buruieni, le-am săpat vetrele, i-am pregătit de iarnă, i-am recompletat atunci când a fost cazul.

Puii de copaci au din nou nevoie de noi - e miezul verii și i-au cotropit buruienile. Dar nu îi lăsăm la greu, nu-i așa?

În 25 august, ne întâlnim pentru o nouă acțiune de îngrijire a celor 10.000 de puieți: #sacrestemopadure, episodul VIII! Și nu oricum, ci ne organizăm într-un mic Festival de stat cu cortul!

Ce presupune festivalul? Mic îndrumător
▬ 25 august:
✔️Acțiunea clasică de îngrijire a puieților (transport și mâncare asigurate de noi, muzică la gura pădurii și voie bună);
✔️Ateliere educative și relaxante, care să ne aducă mai aproape de natură;
✔️Concerte live;
✔️Stat cu cortul peste noapte, Agora Vă vedem din Sibiu în jurul focului, cântat cântece de munte (aduceți chitările, da) și holbat la stele.

▬ 26 august:
✔️Ateliere matinale;
✔️Drumeție și scăldat la ștrandul Victoria, pentru doritori.

Avem nevoie de 100 de voluntari. Înscrieri aici: http://verdelesus.ro/. Săptămâna următoare, cei înscriși, vor primi un email de la noi cu toate detaliile organizatorice.

*Cu verdele-n SUS asigură mâncare și transport doar pentru acțiunea de îngrijire a puieților. Pentru cei care doresc să rămână peste noapte, vă rugăm să vă asigurați că luați cu voi suficientă mâncare, apă și că aveți mijloc de transport pentru întorsul acasă.