Să facem magie! // Sibiu Magic Show 2016


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
2/6 decembrie 2016
_________________________

⁂ Sâmbătă, 3 decembrie, ora 18:00
Sala Etaj, Teatrul GONG

✔ 7+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani

★ SĂ FACEM MAGIE / LET'S DO MAGIC! (HAGAMOS MAGIA) ★

Daniel Moldovan (Daniel el Mago)
Spania/România

★ „Let’s do Magic” este un spectacol pentru toată familia, plin de surprize, umor şi nu în ultimul rând multă, multă magie. Spectatorii sunt şi ei parte importantă din acest spectacol, deoarece pentru realizarea numerelor de magie va fi nevoie de voluntari din public. Astfel spectatorii nu doar se bucură de un spectacol de magie, ci pot afla direct de pe scenă ce înseamnă această lume misterioasă a magicienilor, în care totul este posibil. Să facem magie!

☆ Let’s do Magic is a show for the whole family, full of surprises, humour and, the last but not least, lots of magic. Equally important parts of the show are the spectators, as in order to perform magic shows volunteers from the audience will be needed. This way, the audience will do more than just enjoy the show; they will also be able to find out what this mysterious magician world is all about straight from the scene, where everything is possible. Let’s do magic!

⌛ 55 minute / minutes

⚖ preț bilet: 7 lei, tarif unic

⚖ Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminicĂ de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴