Sănătatea în farfuria ta: Întrebări și răspunsuri


Data și ora:
Gazdă:
She's green Strada Timotei Popovici 19, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Ce?
Răspunsuri la întrebări de genul:
Când, cum și cu ce ne hrănim? De unde începem? Ce este alimentația inteligentă? Ce e dietoterapia? Ce este detoxifierea? Ce trebuie să fac mai exact? Cum poate alimentația să mă vindece?

Înscrie-te aici:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-gqDIh9-tseBBkzvSK8iOVJjqnDqrAkfZh10IBvx3aBQCwQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Care este legătura dintre alimentație și un stil de viață sănătos? Ce este un stil de viață sănătos? și la alte întrebări legate de sănătate, alimentație și stil de viață.

Credem că e momentul pentru evoluție și sănătate, iar nutriția și schimbarea stilului de viață pot fi pașii determinanți în această direcție.

Cunoșterea ne poate salva pe noi și pe cei apropiați nouă.

Cu cine?
Cu Mihai-Victor Zerbes și Vasilica Neamu - tehnicieni nutriționiști pasionați și preocupați de toate aspectele nutriției și de impactul acesteia asupra vieții. Dornici să împărtășească cu voi pasiunea și cunoștințele lor.

Cu ce?
Cu curiozitate şi dorința de schimbare, de evoluție, cu pix și caiet și cu toate simțurile active (în special cu ochii și urechile mari) !

Când?
16 aprilie

Unde?
She's green

Cum?
Înscrie-te aici:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-gqDIh9-tseBBkzvSK8iOVJjqnDqrAkfZh10IBvx3aBQCwQ/viewform?vc=0&c=0&w=1
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei
........................................................................................................
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou - ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!