Sanctus Pro Deo // Concert în Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Str.Emil Cioran nr. 1A, 550025 Sibiu, Romania

Despre

Turneul prilejuit de lansarea albumului Chemat la Lumină are loc în perioada 10 - 30 noiembrie 2019 și este susținut de corul și band-ul Sanctus Pro Deo.
Concertele se desfășoară în 7 locații: Sibiu, Oradea, Timișoara, Bistrița, Cluj-Napoca, Craiova și București.

Repertoriul abordat cuprinde atât piese de pe noul album, realizate de compozitori și aranjori români, cât și piese din repertoriul internațional.

A trăi ca lumină, și în lumină, înseamnă mai mult decât respectarea unor reguli morale; înseamnă transformare din interior spre exterior, prin Isus Hristos. Noul album “Chemat la Lumină” te invită la călătoria de la întuneric către lumina adevăratei vieți; fiecare piesă scoate la iveală remediul găsit în Isus Hristos și vrea să-ți lase bucuria de a fi în Lumină. Te așteptăm la unul din concertele noastre, ca să asculți live noile piese de pe album!
Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal - instrumental format din câteva zeci de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și în Europa.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro offline în rețeaua bilete.ro - https://www.bilete.ro/info/retea.

Fotografii