Sarea-n bucate // duminică, 29 octombrie


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

duminică, 29 octombrie, ora 11:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
----------------------------------------------
SAREA-N BUCATE
după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş

REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte România în anul 2010, la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, iar în luna octombrie a aceluiaşi an, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011 la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan şi, în luna noiembrie 2011 la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

**
Preţ bilet: 9 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil. Spectacolul are o reprezentaţie şi sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 18:00.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro