Sârmă și Scoci


Data și ora:
Bilete:
Double- 15 lei, Triple- 20 de lei
Gazdă:

Strada Mălinului 2, Sibiu 550271, România
Organizator:

Despre

Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Vom organiza într-un interval de 25 DE ZILE (02-26 octombrie 2020), în OPT spații din Sibiu, OPTSPREZECE evenimente împărțite în 4 capitole, denumite sugestiv.

Circulă o vorbă printre oamenii de teatru care spune așa:"Nu se prea poate face teatru fără sârmă & scoci!".Aceste două unelte indispensabile nu numai scenei ci & vieții de zi cu zi, devin din materiale simple & umile dar de neprețuit, păpuși ce întruchipează personaje. Ele, ca noi toți, visează, muncesc, plâng, râd, se zbat, luptă..pe scurt, își forțează limitele, își depășesc condiția & fac tot ce le stă în putere pentru a deveni cândva, cineva.Ca aproape noi toți.

Primul show Auăleu destinat spectatorilor fără buletin.
Durata spectacolului: 50"
Spectacol destinat copiilor liberi în gândire.
Interpretează: Ioan Codrea & Ionuț Pârvulescu
Muzica: Ioan Codrea
Maestru păpușar: Cuța Gornic
Textul & înscenarea: Ovidiu Mihăiță

Cele 25 de ore de teatru (non-stop) devin 25 de zile de teatru!
Pentru o ediție memorabilă, vino alături de noi, spectatorule!

Bilete si abonamente pe platforma iabilet.ro

25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, ediția a X-a, este o acțiune organizată de Asociația BIS (BIS Teatru), cofinanțată de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Șura Culturală Gușterița, Muzeul Astra, Sala Transilvania Sibiu, Casa Teutsch (Librăria Erasmus), Golden Tulip Ana Tower Sibiu
Partener de tradiție: Marquardt

• Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
• Accesul în incintă este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolul la ora anunțată.
• Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.

Fotografii