Schimbă-ți viața în 6 săptămâni!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Iti doresti sa ai constant energie si sa ai mai multa activitate pe parcursul unei zile?
Vrei sa fii din nou sanatos sau sa inveti cum sa iti mentii starea de sanatate pentru cat mai mult timp?
Ti-ar placea sa stii cum iti poti prelungi viata, aplicand niste tehnici simple de alimentatie, stil de viata sanatos si prevenire a bolilor?

Daca ai hotarat ca este timpul sa faci o schimbare pozitiva in viata ta, care sa iti garanteze sanatatea pe viitor, te asteptam sa ne cunoastem in cadrul primului eveniment de nutritie gazduit de Centrul Fericirii Sibiu, o prezentare in care vei afla cum poti sa iti schimbi, cu adevarat, viata, in 6 saptamani.

Nutritionistul Dorin Voina ne va ghida pasii in aplicarea acestui proces al nutritiei optime, intr-un mod personalizat, astfel incat sa obtinem rezultatele dorite. Timp de 6 saptamani vom invata impreuna cum sa ne hranim sanatos, cum sa avem energia mult dorita, cum sa avem o digestie optima, cum sa fim echilibrati hormonal, cum sa ne crestem imunitatea, cum sa ne imbunatatim memoria si buna dispozitie!

Inscrie-te acum si vei afla in ce consta programul de 6 saptamani, care sunt bonusurile oferite participantilor si alte surprize pregatite de Centrul Fericirii Sibiu!

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Nr locuri: 20

Pentru inscriere, va rugam sa ne contactati la contact@centrulfericiriisibiu.ro / tel. 0771.539.069

*inscrierea doar pe Facebook nu va garanta retinerea locului dorit la eveniment. Va rugam sa confirmati inscrierea telefonic sau prin email. Va multumim si va asteptam cu drag!