Seară caritabilă de board-games


Data și ora:
Gazdă:
Colt Romania Technology Services Calea Dumbrăvii 50, Sibiu 550324, Romania

Despre

Vă propunem o seară caritabilă plină de joacă! Prietenii de la Mindspot vin cu board-game-urile voastre preferate, iar în timp ce vă distrați alături de cei dragi, contribuiți la organizarea de ateliere de art-terapie pentru copiii din centrele de plasament din Sibiu!

Detalii organizatorice:
Înscriere: Completați acest formular: https://forms.gle/sHYqjhSaeUQuTzAd8
Prin completarea formularului pot fi înscrise mai multe persoane o singură dată.
Trebuie completatată rubrica ”Număr persoane pe care doriți să le înscrieți” cu numărul de persoane care vă vor însoți și vârstele acestora.

Vârsta de participare: 15+, dar părinții pot fi însoțiți de copiii lor dacă își doresc asta.

Donație minimă recomandată: 20 lei/persoană, vă rugăm să îi achitați în prealabil pe platforma Galantom: https://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=8595
Plata trebuie să conțină la detalii numele persoanei care completează formularul de înscriere și textul ”seara board-games”.

Data limită de înscriere: Luni, 29 iulie
---------------------------------------------------------------
Evenimentul face parte din proiectul de strângere de fonduri ”Ateliere de art-terapie Phronetik®”, organizat de Asociația de Poveste în parteneriat cu Colt Technology Services.

Ne dorim să organizăm timp de un an, bilunar, ateliere de art-terapie Phronetik® pentru 10 tineri beneficiari ai Centrului de Plasament Orlat.

Atelierele vor fi susținute de un terapeut atestat și au ca scop să îi ajute pe copii să își facă puțină ordine pe plan fizic, mental, emoțional și spiritual.

Detalii despre scopul proiectului găsiți aici: https://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=8595