Seară caritabilă de boardgames


Data și ora:
Gazdă:

Sos. Alba Iulia nr.6, Sibiu, Romania, 550018
Organizator:

Despre

Vă propunem o seară caritabilă plină de joacă! Prietenii de la Mindspot vin cu boardgame-urile voastre preferate, iar în timp ce vă distrați alături de cei dragi, contribuiți la o tabără de poveste pentru copiii din centrele de plasament din Sibiu!

Detalii organizatorice:
Înscriere: Completați acest formular: https://goo.gl/9paazg
Vârsta de participare: 5+. Pentru organizarea eficientă a evenimentului, vă rugăm să completați formularul de înscriere pentru fiecare persoana care va fi prezentă.
Taxa de înscriere: 15 lei, vă rugăm să îi achitați în prealabil pe platforma Galantom: http://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5977 Plata trebuie să conțină la detalii numele persoanelor pentru care se achită taxa de înscriere.
Data limită de înscriere: Marți, 7 august
---------------------------------------------------------------
Evenimentul face parte din proiectul de strângere de fonduri ”Prima tabără De Poveste”, organizat de Asociația de Poveste în parteneriat cu Colt Technology Services.

Vrem să îi răsplătim pe copii pentru rezultatele obținute la învățătură, să îi motivăm pentru a avea un parcurs școlar bun în continuare și să îi responsabilizăm cu privire la atribuțiile și rolul pe care îl pot avea în comunitate. Dobândirea acestor aptitudini este esențială și pentru momentul la care tinerii vor părăsi centrul de plasament, ajutându-i la o integrare mai facilă în societate și la o calitate mai bună a vieții în familie.