Seara de psihoterapie: 6. De la frică la oportunitate

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Calea Dumbrăvii 50, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Ce?
Seara de psihoterapie continuă cu sesiunea 6 - De la frică la oportunitate

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qwmW1ffFp2PnbmMx8

Cu ce?
Cu dorință de autocunoaștere și dezvoltare personală, cu curajul de a te confrunta cu propriile frici și oportunități pe care poate acum nu le vezi.

Continuăm programul de transformare cu al 6 - lea atelier!

Programul de 9 luni a fost conceput după modelul unui proces de terapie, astfel încât, pe parcursul celor 9 luni, prin participarea la ateliere și aplicarea „exercițiilor pentru acasă” vei putea ajunge la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare personală.

Având în vedere că programul se bazează pe tehnici și procese psihoterapeutice, vom lucra la un nivel profund de schimbare către ceea ce-ți dorești. Fiecare atelier este conceput astfel încât să genereze conștientizări și eventual schimbări doar prin prezența la unul singur în funcție de tema de interes, dar pentru a trece printr-un proces de dezvoltare complet este benefică participarea la toate cele 9 ateliere și practicarea aplicațiilor pentru acasă.

Cu ce?
Tot ce e nevoie să faci este să fii prezent cu curiozitate, deschidere și cât mai multe întrebări. Noi vom veni cu explicații, aplicații practice, teme de reflecție, recomandări bibliografice și un program de aplicații pentru acasă, adaptat la viața cotidiană, astfel încât să apară cu adevărat schimbările pe care le dorești.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 9 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cum?

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qwmW1ffFp2PnbmMx8
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului.Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Când?
16 octombrie, 18:30-20:00

Unde?
Compania Colt, Calea Dumbrăvii 50