Seara de psihoterapie: cum să te ajuți tu pe tine!


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Fiecare dintre noi ne dorim să fim mai buni, să ne depășim propriile limite, fie că sunt unele materiale, fizice, emoționale, psihice sau spirituale. În decembrie vom vorbi despre depășirea limitelor, despre ce înseamnă să te dezvolți personal, cu ce începi și, poate, de ce să faci asta.

Înscrie-te aici: https://incubator107sibiu.ro/evenimente/
*click pe eveniment, click pe butonul rosu ÎNSCRIE-TE și completezi datele

Va fi un atelier care te poate pregăti pentru noul an, pentru noi începuturi, sau care, îți poate aduce confirmarea că este excelent ceea ce faci și cum ești.

Cu ce?
Ca de obicei, cu multă curiozitate, deschidere, dorință de dezvoltare și pregătit să aflii lucruri noi.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Când?
18 decembrie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://incubator107sibiu.ro/evenimente/
*click pe eveniment, click pe butonul rosu ÎNSCRIE-TE și completezi datele. Participare pe bază de înscriere. Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei