Seminar SOCIOLOGIA FERICIRII


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Cat dureaza fericirea?
Este nevoie de munca pentru a obtine fericirea?
Care este legatura dintre succes si fericire?

Evenimentul "Sociologia FERICIRII" ne va aduce raspunsuri la intrebarile pe care ni le punem zi de zi, indiferent in ce etapa a vietii noastre ne aflam sau in ce stadiu de evolutie personala. Preocuparile societatii actuale sunt strans legate de obtinerea acelei stari de fericire, insa, de multe ori, pare foarte complicat sa fim cu adevarat fericiti pentru o perioada mai indelungata. Unde trebuie sa cautam fericirea? Ce sacrificii e nevoie sa facem pentru ea? Cum putem avea relatii implinitoare si fericite in familie, cu cei dragi, cu prietenii, dar si cu colegii, colaboratorii nostri? Pana sa ajungem acolo, este oare esential sa avem o relatie buna cu noi insine...?

In cadrul acestui seminar, impreuna cu Sociologul ALIN TOMUȘ, vom vorbi despre nivelul de satisfactie, echilibru, asumare, succes, iesirea din zona de confort, daramarea miturilor sociale, a iluziilor si a cliseelor care ne tin departe de adevarata implinire si fericire.

Alin Tomuș, autor al cartilor „Confesiunea cuvintelor pierdute” (2001), „Mars de rama (2005), ”3trei” (2009) si “Locuri goale” (2012, o colectie de eseuri economice publicate in revistele Business Adviser si Business Point), este un tanar albaiulian, foarte apreciat in domeniul in care isi desfasoara activitatea.

”Un foarte tănâr român”, asa cum il numeste Prof. univ. dr. Mircea Cosea, "în sensul unui patriotism profund, dar modern, în care aparteneța sa la națiune capătă aspecte constructive de largă deschidere fără nici o umbră de naționalism patriotard, din păcate, destul de frecventă în zona ardelenească în care trăiește. Este extrem de reconfortanta și încurajatoare, pentru un român de vârsta mea, apariția pe piața a ideilor și opiniilor unui tânăr de talent și cu voința evidentă de a deveni un constructor al României pe care mi-o doresc. Îmi doresc o Românie mai bogată și mai apropiată de cetățenii săi, dar, înainte de toate, îmi doresc o Românie care să se bazeze pe curajul, inteligența și devotamentul unor cât mai mulți tineri de statutul civic și intelectual al domnului Alin Tomuș."

Rezerva-ti acum un loc la seminarul de sociologie a fericirii, care va aduce un plus de lumina si de claritate in viata ta!

Intrarea la eveniment este GRATUITA in limita locurilor disponibile.
Locuri disponibile: 25

Pentru inscriere, va rugam sa ne contactati la: contact@centrulfericiriisibiu.ro si la tel. 0771.539.069/0771.538.485