Şi totuşi... împreună! (Suhde)


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, Romania

Despre

Şi totuşi... împreună! (Suhde)

Finlanda / Duo Kate & Pasi

Creat şi interpretat de: Katerina Repponen, Pasi Nousiainen
Relația dintre un bărbat și o femeie este principala temă a spectacolului „ Şi totuşi... împreună!”. În timpul spectacolului, dorim să răspundem la următoarele întrebări, într-un mod amuzant: Cum reușește o femeie de 50 kg să cucerească un bărbat de 100 kg? Cum funcționează o astfel de relație între două persoane de statură diferită care ajung să se cunoască? Cine conduce și cine îl urmează pe celălalt? Cum ia naștere o relație? Pentru a răspunde la aceste întrebări, folosim diverse tehnici de circ. De exemplu, acrobații în două persoane, jonglare cu piciorul și alte jonglerii.
Katerina Repponen și Pasi Nousiainen au început să lucreze împreună în 2010. Pasiunea lor comună pentru jonglerii de mână i-a adus laolaltă. Versatilitatea ambilor artiști i-a ajutat să creeze „Şi totuşi... împreună!”, propriul lor spectacol de circ contemporan, de 45 de minute.
Kate și Pasi doresc să continue să-și diversifice proiectele, de la spectacole mari, la proiecte creative pentru a-și urma pasiunea față de circ sub toate formele sale.

Fotografii